STEFANOVIĆ OŠTRO O NAPADU NA VUČIĆEVOG SINA: Neverovatno koliko su nisko pali Đilas i njegovi portali
Foto: Marina Lopičić

reakcija

STEFANOVIĆ OŠTRO O NAPADU NA VUČIĆEVOG SINA: Neverovatno koliko su nisko pali Đilas i njegovi portali

Politika -

„Neverovatno je koliko su nisko pali i Dragan Đilas i njegovi internet portali koji nastavljaju da napadaju Danila Vučića, sina predsednika Srbije, i to isključivo vođeni jednim ciljem – da politički naškode njegovom ocu", izjavio je ministar policije i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović.

"Svaki normalan čovek zgrožen je kada vidi kako pokušavaju da kriminalizuju Danila iznošenjem laži o njegovoj povezanosti sa kavačkim klanom. Toliko su beskrupulozni u svojim lažima, da ih čak ne zanima ni koliko takve bolesne insinuacije mogu biti opasne i mogu ugroziti život Danila Vučića. Potpuno je licemerno što sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića napadaju portali koji nikada nisu napisali ni jedan jedini tekst o povezanosti, recimo, Dragana Đilasa sa pravim narko-dilerima, koje je policija hapsila sa desetinama kilograma droge, koju su švercovali velike količine kokaina i koji su zbog toga i pravosnažno osuđeni. Za te nazovi istraživačke novinare to nije priča, ali me ne čudi imajući u vidu njihovu bliskost sa Draganom Đilasom", izjavio je Stefanović.

On kaže da je "svima jasno" da je cilj ove kampanje samo da se nanese šteta Aleksandru Vučiću, a da se ne biraju sredstva u postizanju tog cilja.

"Upravo su Đilas i njegovi saborci uveli u političku praksu nešto što nikada nije bio slučaj, napadi na decu političkih neistomišljenika. Ni manje ni više, nego oni koji su bazirni na lažima. Pozivam ih još jednom da prestanu da ugrožavaju život Danila Vučića, tako što mu crtaju metu na čelo dovođenjem u navodnu vezu sa kriminalnim klanovima“, rekao je on

(Kurir.s/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track