PREMIJERKA BRNABIĆ UŽIVO U JUTARNJEM: Jedva čekam izbore i da nastavimo napred! Otkrila šta joj je Vučić lično savetovao
Foto: TV Pink Printscreen

pozvala građane da izađu na glasanje

PREMIJERKA BRNABIĆ UŽIVO U JUTARNJEM: Jedva čekam izbore i da nastavimo napred! Otkrila šta joj je Vučić lično savetovao

Politika -

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić pozvala je danas građane da izađu na izbore i daju svoj glas kako žele da Srbija izgleda i kakvim putem da ide napred.

"Meni je Aleksandar Vučić rekao da dam sve od sebe, da se trudim i radim, a uvek će biti ljudi koji će naš rad osporavati. Građani Srbije su najmerodavniji i oni su najvažniji validni kritičari", rekla je Brnabićeva jutros uživo na Tv Pink u jutarnjem programu.

Ona je ukazala i da ne zna kako neko misli da je validno odlagati izbore, jer to rađa neizvesnost, ne mogu se nastaviti reforme, investicije i sve ono što je od životnog značaja za građane.

"Jedva čekam izbore, to je preudslov da Srbija nastavi napred. Ovo su redovni izbori, Vlada je izdržala ceo mandat. Ukoliko opozicija nije imala dosta vremena za ovih četiri godine da se verodostojno predstavi narodu, neće nikada", istakla je Brnabić.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track