VUČIĆ: Ne osvrćem se na prošlost, radimo za ljude, za BOLJU BUDUĆNOST
Foto: Printscreen Pink

VUČIĆ: Ne osvrćem se na prošlost, radimo za ljude, za BOLJU BUDUĆNOST

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je novinarima da mu je veoma teško palo to što u utorak niko nije obratio pažnju na to što je nemačka kompanija Forverk otvorila fabriku u Čačku, gradu koji je posle 50 godina dobio jednog takvog investitora.

"Priznaću vam nešto, juče sam bio u Čačku... Naučio sam u politici da trpim svakoga dana i napade i uvrede i na svoj i račun svoje porodice, ali jedna stvar mi je teško pala - što sam video posle dugo vremena iskustva i rada, posle tri ili četiri godine muka i problema i svega što smo uradili da dovedemo jedan Forverk u Čačak, gotovo da niko nije obratio pažnju na to", naveo je Vučić.

Posle 50 godina smo doveli jednog velikog nemačkog investiora na jedno takvo mesto i to je postalo uobičajena vest ili niko u Srbiji nije želeo da rauzme koliko je truda potrebno, dodao je predsednik.

Dodaje da je potrebno puno energije i poverenja potrebno da se to postigne.

"Čini mi se da sve što uradimo ne umemo da poštujemo dovoljno. Ajde ljudi da budemo pošteni prema sebi, a kad smo mi to radili ranije? Kada smo imali ovakve snove koji postaju realnost i postavljene ciljeve koje ovakvom briznom ispunjavamo kao danas. Promenila nam se vremena, naučili smo na mnogo bolje i na mnogo više, pa nam i to više ne predstavlja mnogo. Što možda nije loše", dodao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track