ALEKSANDAR MIRKOVIĆ (SNS): Organizovana hajka na predsednika Vučića i njegovu porodicu traje mesecima
Foto: Vladimir Šporčić

NADLAŽNI DA REAGUJU

ALEKSANDAR MIRKOVIĆ (SNS): Organizovana hajka na predsednika Vučića i njegovu porodicu traje mesecima

Politika -

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković smatra da su najnovije pretnje upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici samo nastavak organizovane hajke koja se sprovodi mesecima i godinama unazad.

"Nedvosmislena podrška građana politici Aleksandra Vučića i SNS još jednom je dokazala da oni koji su upropastili našu zemlju ne mogu doći na vlast, pa im je jedino preostalo da prizivaju i raduju se nekom tragičnom scenariju koji bi im dao kakvu takvu šansu za ostvarivanje njihovih bolesnih želja", naveo je Mirković.

Poslednji izbori, kako je dodao, jasno su pokazali da građani ne žele nasilje i krv na ulicama, već napredak i prosperitet Srbije, a to će kako je naveo, morati da prihvate i oni koji su se od izbornog debakla sakrili iza bojkota.

Pozvao je nadležne organe da u skladu sa zakonom hitno reaguju, jer, kako je naveo, ničiji život ne sme biti ugrožen, niti je dopustivo da se život Aleksandra Vučića i njegove porodice ugrožava iz nemoći pojedinaca i njihovih neispunjenih bolesnih ambicija.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track