Najnovije vesti

VUČIĆ: Sit sam i umoran od gluposti koje dolaze iz Prištine
Foto: Tanjug Printscreen

reakcija

VUČIĆ: Sit sam i umoran od gluposti koje dolaze iz Prištine

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ako Albanci na nastavak dijaloga dolaze da bi pričali o međusobnom priznanju, onda je bolje da ni ne dolaze, jer on o tome neće da razgovara, te da ga interesuje samo Srbija..

Vučić je na pitanje novinara da li kao simbol ujedinjenja vidi spremnost Albanije da ustupi luku Drač tzv. Kosovu i početak funkcionisanja zajedničke energetske mreže Tirane i Prištine, kazao da je "sit svih tih njihovih gluposti".

Malo je, kaže, umoran od tih njihovih izjava, a posebno kada kažu da oni dolaze da pregovaraju o međusobnom priznanju.

"Nemojte da dolazite onda, ja ne dolazim da pregovaram o međusobnom priznanju i to kažem i njihovim 'mamama i tatama' i ovim nesrećnicima dole koji ne znaju šta da kažu", rekao je Vučić.

Najavio je da će u narednih deset dana imati niz susreta i razgovora sa najvišim evropskim zvaničnicima, a sledi, dodao je, i početak dijaloga.

"Toliko sam sit da slušam njihove gluposti, a da ne pričam o svemu drugom. Kao što vidite aršini su različiti, ne dvostruki već trostruki i višestruki", rekao je Vučić.

Oni misle da čeznem za pohvalama, primetio je i dodao: "Oni misle da ja čeznem da u nekim idiotskim medijima budem De Gol, mnogo pametan i kako nisam veliki diktator, što će inače, da pričaju ako ne budem poslušan. A mene interesuje samo moja zemlja".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...