Najnovije vesti

VULIN O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Zar je Vučić kriv za sve što se dešava na Balkanu? On uvek pobedi!
Foto: Beta/Damir Banda

DANIMA TRAJE HAJKA

VULIN O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Zar je Vučić kriv za sve što se dešava na Balkanu? On uvek pobedi!

Politika

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oštro je danas reagovao povodom brojnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji dolaze iz regiona i poručio da Vučić "očigledno mora da bude kriv i za sve što se dešava na Balkanu".

"Danima Vučića napadaju iz regiona. Traže njegovu odgovornost za svakog zaraženog na Balkanu. Pljuju ga u Hrvatskoj zato što njihova vlada ne testira obolele, napadaju ga u Crnoj Gori zato što su im skupi testovi, optužuju ga Šiptari za svoje promašaje i laži i zato što niko ni ne zna koliko ima zaraženih u Prištini. Vučiću nije dovoljno što je kriv za sve u Srbiji, nego mora da bude kriv i za sve na čitavom Balkanu", kazao je Vulin, saopštio je PS.

Lider PS-a konstatovao je i to da je Vučić često usamljen u svojoj borbi za Srbiju i da oni koji mu duguju sve, ćute.

"Na žalost i u toj borbi je uglavnom sam, oko njega ćute, čak i oni koji mu duguju sve, čekaju da prođe dan, zaklonjeni iza njega, sigurni da će on na sebe preuzeti svaki napad. Vučića i danas napadaju, ali niko još nije uspeo da mu kaže da su brojevi koje iznosi lažni", smatra Vulin.

Vulin je istakao da mogu Vučića da mrze koliko god žele, ali da je Vučić taj koji govori istinu i koji pobeđuje.

"Možete da mrzite Vučića, može da izgleda kao da je sam, ali on uvek govori istinu, i on uvek pobedi", naveo je Vulin u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...