Najnovije vesti

ŽESTOK ODGOVOR: Ovako je Goran Vesić reagovao na Đilasove napade na Aleksandra Vučića
Foto: Zorana Jevtić

OPSEDNUT

ŽESTOK ODGOVOR: Ovako je Goran Vesić reagovao na Đilasove napade na Aleksandra Vučića

Politika

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić žestoko je reagovao na saopštenje Dragana Đilasa, koji je izneo teške optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Opsednutost Dragana Đilasa i njegova patološka mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću opšte je poznata. Njamu je Vučić kriv i uvek će biti kriv jer ga je smenio sa vlasti pa više ne može da krade. Zato Đilas opsesivno i bolesno mrzi Vučića", kaže Vesić na početku objave na Fejsbuku i dodaje:

"Đilasova obraćanja Vučiću odavno nisu politička, ona su za psihijatrijsko posmatranje bez obzira šta glumi prilikom obraćanja - da li plače ili histerično preti.

Strašno je da za smrt ljudi od korone ovaj bolesnik, željan vlasti, optužuje Vučića koji se kao lav bori da obezbedi medicinsku opremu za naš zdravstveni sistem. Isti taj, bednik, Dragan Đilas je za pet godina koliko je bio na vlasti u četiri beogradske bolnice kupio PET RESPIRATORA!? Vučić je samo bolnici Dragiša Mišović obezbedio preko 200 respiratora!

Кakav je Đilas bednik pokazuje činjenica da mu smetaju nedavno održani izbori u Srbiji na kojima je potučen do nogu, ali mu ne smetaju izbori koji se sutra održavaju u Hrvatskoj i za sedam dana u Makedoniji! Ne sme ova bedna kukavica ni reč da kaže protiv Hrvata Plenkovića ili Makedonca Zaeva. Jedino sme da napada Vučića. To se zove kompleks niže vrednosti.

Кoliko god da su ružni i neosnovani Đilasovi napadi na Vučića oni su deo političke borbe. Na to je Vučić navikao. Ipak, najstrašnije što se bednik Đilas usuđuje da napada srpske lekare, najbolje koje imamo. Sada bi polupismeni Đilas da bude i lekar. Ne znaju ništa ni Predrag Кon, ni Darija Кisić, ni Srđan Janković, ni Goran Stevanović, ni Branislav Tiodorović, ali zato Đilas sve zna!? On je i epidemiolog, i ginekolog, i hirurg, i pedijatar! Bolesnik! Verovatno bi Đilas da smeni lekare pa da medicinske odluke donose njegova polupismena desna ruka, bivši šofer Aleksandar Bijelić, taksista iz Кanade i bivši direktor Čistoće Stamenković, srednjovekovni mračnjak i čovek koji bi da leči ljude puštanjem krvi i pijavicama, Đilasov šef, Mlađan Đorđević. Ako tome dodamo Đilasovog popa Grigorija koji sanja da bude srpski Homeini eto nama Đilasovog lekarskog tima za lečenje korone.

Na kraju, ne mogu da ne primetim koliko se bolesni Dragan Đilas raduje svakom mrtvom građaninu Srbije ne bi li za njihovu smrt optužio Aleksandra Vučića. Ako je i od Đilasa, mnogo je. Idi se leči, kretenu!".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...