KOVID 19 NE ZAOBILAZI FUNKCIONERE: Čučković oboleo od korone, Vulin i Đurić oporavljeni
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

virus ih nije štedeo

KOVID 19 NE ZAOBILAZI FUNKCIONERE: Čučković oboleo od korone, Vulin i Đurić oporavljeni

Politika -

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković objavio je juče na mrežama da je pozitivan na koronavirus, da nema simptome i da će naredne dve nedelje provesti u izolaciji kod kuće.

Ostali funkcioneri koji su oboleli od kovida 19, a o čemu je javnost izveštavala, oporavljaju se od ove bolesti. Lider LDP Čedomir Jovanović počeo je da diše samostalno i ustaje iz bolničkog kreveta, a direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ministar odbrane Aleksandar Vulin završili su bolničko lečenje.

foto: Facebook Printscreen

Predsednica Skupštine Maja Gojković još uvek boravi na Infektivnoj klinici, a javnosti nisu poznati detalji o njenom trenutnom zdravstvenom stanju. Đurić je poručio da je nakon 11 dana provedenih u bolnici juče pušten na kućno lečenje, dok se Vulin nakon ponovljenog negativnog testa vratio redovnim aktivnostima.

Izvor Kurira blizak lideru LDP naveo je da je zdravstveno stanje Jovanovića osetno poboljšano u odnosu na prethodnih nekoliko dana.

- Čeda je sada u stanju da sam ode do toaleta, obavlja higijenske potrebe, pacijenti su ga viđali kako napušta sobu. I njegovo raspoloženje se promenilo, vidi se da je pozitivniji i da mu je laknulo što se polako vraća u normalno stanje - naveo je naš sagovornik.

Foto: Dragana udovičić/K. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track