Najnovije vesti

OVO JE ČOVEK KOG PODRŽAVA OPOZICIJA: Slobodan Robija se predstavio kao poljoprivrednik, a robijao za teške krađe i tuče!
Foto: Twitter Printscreen

RASKRINKAN

OVO JE ČOVEK KOG PODRŽAVA OPOZICIJA: Slobodan Robija se predstavio kao poljoprivrednik, a robijao za teške krađe i tuče!

Politika

Slobodan Petković, zvani Robija juče je iz ugla pristalica opozicije i protivnika režima predstavljen kao epski heroj, srpski zemljoradnik koji pošteno radi i zarađuje. Međutim, kako Kurir saznaje, reč je o osobi debelog policijskog dosijea.

- Slobodan Petković Robija prijavljen je na Novom Beogradu, živeo je u Novoj Pazovi, bio je osumnjičen za teške krađe, nasilje, više puta je učestvovao u tučama i nema veze sa poljoprivredom, kako je želeo da bude predstavljen u medijima - naveo je naš izvor.

Podsetimo, Petković je za jednu televiziju u utorak, na pitanje čime se bavi, ispričao kako je on pošteni seljak, koji zarađuje baveći se poljoprivredom.

- Ja sam poljopoprivrednik iz Nove Pazove, obrađujem dvadeset hektara zemlje. Mi smo poniženi, ojađeni. Vučiću i ovom režimu okupartoskom - ovo je vaša žetva. ako hoćete ovo od Srbije, eće biti mira ako nema pravde, ja sam spreman život da položim kao mnogi momci ovde. Pravi i iskreni, koji žele dobro ovoj zemlji, da daju život i sve - naveo je on.

Foto/Source:Profimedia/K. V.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...