MIRKOVIĆ: Đilasu apsolutno ne odgovara miran protest, već jedino želi nasilje na ulicama
Foto: Vladimir Sporčić

demonstracije u beogradu

MIRKOVIĆ: Đilasu apsolutno ne odgovara miran protest, već jedino želi nasilje na ulicama

Politika -

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je danas da zabrinjava poziv saradnika Dragana Đilasa da se "mora ustati" i da se mirnim protestima ništa neće postići i poručio da se promene dešavaju na izborima, a ne na ulici, saopštio je SNS.

Mirković je rekao da je protest, koji je sinoć bio miran, pokazao da nema intervencije policije ako nema nasilja, uništavanja imovine i ugrožavanje života pripadnika MUP-a, ali da zabrinjava to što Đilasovim saradnicima takav vid protesta ne odgovara.

"Sada pozivaju da se ne sedi i da se mora ustati i da se mirnim protestom ništa ne može postići. Nameće se pitanje šta možemo očekivati večeras i narednih dana usled takvih poruka koje šalju. Nakon takvih poziva jasno je svima u zemlji i svetu da Draganu Đilasu apsolutno ne odgovara miran protest, već jedino želi nasilje na ulicama, haos, još više polomljenih izloga, uništene imovine svih nas, povređenih ljudi i to sve kako bi Đilas na taj način preživeo u političkom smislu i sebi dao novu šansu za delovanje", kaže Mirković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track