MARJANOVIĆ: Budućnost Srbije nisu i nikada neće biti Đilasovi huligani
Foto: Privatna Arhiva

reagovanje

MARJANOVIĆ: Budućnost Srbije nisu i nikada neće biti Đilasovi huligani

Politika -

BEOGRAD - Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović optužio je danas jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa da stoji iza nasilnih napada demonstranata na institucije u glavnom gradu.

U izjavi za javnost, Mrjanović je istakao da "budućnost Srbije nisu i nikada neće biti Đilasovi huligani koji bakljama, kamenicama, motkama i lopatama napadaju institucije i policiju ne bi li na silu ponovo Đilasa doveli na vlast".

"Budućnost Srbije su nove fabrike i nova radna mesta, nove bolnice i putevi koje garantuje politika (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića i SNS koja je na nedavnim izborima dobila nedvosmislenu podršku građana Srbije", rekao je Marjanović.

On je naveo da činjenica da Đilas neodgovorno poziva građane na okupljanja ne vodeći računa o širenju korona virusa "potvrđuje da je spreman na sve u opsesiji da se bez politike, ideja i podrške na silu dočepa vlasti".

Marjanović je optužio Đilasa i da se kontinuirano bavi fabrikovanjem i plasiranjem neistina i dezinformacija tokom borbe sa epidemijom, sa ciljem da huškajedan deo građana protiv sopstvene države, što pokazuje da je "više nego jasno da Savez za Srbiju želi političku nestabilnost".

"Sve te činjenice pokazuju da Djilas želi da skrene Srbiju sa puta ekonomskog razvoja, novih investicija, otvaranja novih radnih mesta i sigurne i izvesne budućnosti za građane Srbije i da zemlju odvede u haos, destrukciju i nasilje", zaključio je Marjanović.

Kurir.rs

Foto privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track