ORLIĆ: Đilas je uporan u svojoj nameri da destabilizuje Srbiju
Foto: Zorana Jevtić

ORLIĆ: Đilas je uporan u svojoj nameri da destabilizuje Srbiju

Politika -

BEOGRAD - Član predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da je Dragan Đjilas uporan u svojoj nameri da destabilizuje Srbiju i pokušava da za huligane koji su divljali na protestu, na koji je sam pozivao, okrivi Aleksandra Vučića i Nebojšu Stefanovića.

Bez obzira koliko Đlilas iznosio laži, Orlić kaže da je uveren da narod neće dozvoliti povratak u mračna vremena u kojima su Đilas i njegov klan postajali milioneri dok su se fabrike rasprodavane u bescenje, pola miliona ostavljeno bez posla, policajci išli goli i bosi, ljudi ubijani na ulicama zbog drugačijeg mišljenja, a naš narod na KiM doživeo pogrome i jednostrano proglašenje nezavisnosti.

Đilas je, kako dodaje, nastojao da satanizuje Stefanovića i policiju, jer su reagovali na horde nasilnika koji su upali u Skupštinu, lomili imovini, gađali policajce kamenjem, bakljama i dogovarali se i kako da ih zapale benzinom.

"Horski je ponavljao sa saradnicima kako je Stefanovićeva policija bila brutalna prema huliganima i plasirao čak i fotografije foto-modela sa sajtova iz inostranstva lažući da su to devojčice koje je prebila srpska policija", rekao je Orlić.

Orlić navodi da je činjenica da je Đilas, koga zove tajkučinom, izgubio kompas u agresiji da se vrati u fotelju najbolje vidi u paradoksima koje plasira i zato pita ko Đilasu i šta sada veruje, kada ni sam ne zna više šta ni koliko laže.ž

Kurir.rs/Tanjug

Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track