SNS: Kukavički napad! Podli Tončev je jedini gubitnik izbora
Foto: Printscreen

SVE ČINJENICE NA VIDELO

SNS: Kukavički napad! Podli Tončev je jedini gubitnik izbora

Politika -

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici oštro je reagovao posle javnog istupa potpredsednika SPS Novice Tončeva, koji je istakao da su na automobilu "Tončev gradnje" izbušene gume, a da je na drugom vozilu razbijena šoferšajbna, te da sumnja da iza svega stoji lokalni odbor SNS.

"Novica Tončev kao jedini i istinski gubitnik ovih izbora, koji je izbore izgubio kako na glasačkim mestima, gde mu nedostaje više hiljada glasova tako i svojim nečasnim, podlim i kukavičkim ponašanjem, pretnjama i odmazdom nakon završetka izbora, moraće jednom konačno da se suoči sa istinom, pravdom i željom građana Surdulice da ga više ne gledaju kako na najgori i najbahatiji mogući način vrši vlast u našoj opštini", navodi surdulički odbor SNS.

SNS traži od nadležnih da iznesu u javnost sve činjenice.

"Pozivamo nadležne organe da u što hitnijem roku obelodane sve činjenice u vezi sa pomenutim slučajem i da svi vide kako bednik Novica Tončev ne zna ništa drugo osim da laže, vara i obmanjuje narod", dodaje se u saopštenju.

Novica Tončev je prethodno izjavio:

"Sumnjam na lokalni SNS da tako pokazuje lojalnost predsedniku, jer su izgubili izbore u Surdulici. Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice. Ovo danas je gore i opasnije nego juče, pa se opravdano pitam šta će biti sutra. Da li ću morati da zatražim policijsku zaštitu? Od koga? I pre svega zbog čega i zašto sve ovo?", pita Tončev.

Vlasnik firme i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev kaže da je to zabrinjavajući nastavak pretnji i zastrašivanja njega i njegove porodice i da sumnja da su incidenti povezani za lokalnim naprednjacima.

Kako kažu u firmi, kamere ispred kuće Tončeva su tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca, slučaj je odmah prijavljen policiji, a zbog pretećih poruka koje danima dobija sa nepoznatih brojeva podnete su krivične prijave protiv nepoznatih počinilaca zbog ugrožavanja sigurnosti.

U vranjskoj policiji kažu da je u ponedeljak, posle 21 sat prijavljeno da su nepoznati počinioci polomili vetrobransko staklo na vozilu marke “audi A6” koje je bilo parkirano ispred porodične kuće oštećenog.

Uviđaj je završen i radi se na rasvetljavanju slučaja.

Niška policija je juče identifikovala 38-godišnjeg muškarca za kog se sumnja da je oštetio gume na automobilu i sa njim su policijci obavili razgovor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track