PREMIJERKA BRNABIĆ ŠOKIRANA: Ovo je strašna laž agencije AFP, o tome ću govoriti na konferenciji danas u 15 sati!
Foto: Printscreen

frAncuska agencija o pokojnom đuriću

PREMIJERKA BRNABIĆ ŠOKIRANA: Ovo je strašna laž agencije AFP, o tome ću govoriti na konferenciji danas u 15 sati!

Politika -

BEOGRAD - Francuska agencija Frans pres objavila je da je Ljubiša Đurić preminuo od Kovid-19 u Zemunskoj bolnici čekajući na respirator, a premijerka Ana Brnabić kaže da je reč o strašnoj laži.

"Strašna je laž ono što je AFP objavio i o tome ću govoriti na konferenciji za medije danas u 15 sati", rekla je premijerka na pitanje da prokomentariše izveštaj Frans presa koji je preneo Nedeljnik.

AFP je naveo da izveštaj iz Zemunske bolnice pokazuje da je Ljubiša Đurić čekao prebacivanje u bolnički respiratorini centar u kome u tom trenutku nije bilo respiratora na raspolaganju, preneo je Nedeljnik. Ljubiša Đurić je preminuo u Zemunskoj bolnici 12. aprila.

NJegov sin, Petar Đurić, učestvovao je u demonstracijama u Beogradu i za N1 izjavio da mu je otac umro jer u tom trenutku u bolnici jer nije bilo respiratora.

Brnabić, Lončar i Stojanović na KZN Kriznog štaba

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obratiće se danas u 15 sati na redovnoj konferencija za medije Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Srbije od zarazne bolesti COVID-19.

Na konferenciji će govoriti i ministar zdravlja Zlatibor Lončar i direktor KBC "Zemun" Dragoš Stojanović, saopšteno je iz Vlade Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track