KURIR SAZNAJE: Vučić u Banjaluku poveo Zoranu i Vulina da bi ih doveo u red, ne podnose se kao pas i mačka!
Foto: Ministarstvo Građevinarstva, Ministarstvo Odbrane

Otkrivamo

KURIR SAZNAJE: Vučić u Banjaluku poveo Zoranu i Vulina da bi ih doveo u red, ne podnose se kao pas i mačka!

Politika -

Ministarka građevinarstva i ministar odbrane se ne podnose, mrze se kao mačka i pas. Predsednik ima nameru da ih malo zbliži

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u poseti Banjaluci, a sa sobom je poveo i dvoje ministara iz Vlade, i to potpredsednicu Vlade i ministarku građevinarstva Zoranu Mihajlović i ministra odbrane Aleksandra Vulina.

foto: Tanjug Printscreen

Međutim, zanimljivo je zašto je izbor pao na ovo dvoje ministara. Kako saznaje Kurir, Vučić je želeo da ih "malo dovede u red", jer je poznato da Mihajlovićeva i Vulin nisu u baš dobrim odnosima. - Mihajlovićeva i Vulin se, narodski rečeni, mrze kao pas i mačka. Dugo su u lošim odnosima, slabo komuniciraju... Glavni razlog za to je što je Vulin proruski orjentisan, pa ga zato ne podnosi Zorana, koja je pak prozapadnjak... Vučić je sada hteo hteo da ih malo dovede u red, pa ih je poveo u Banjaluku, tako da su ovo dvoje bili primorano da malo više komuniciraju, budu zajedno u avionu tokom puta... - otkriva izvor Kurira.

foto: Ana Paunković

Mihajlovićeva i Vulin su jedan od poslednjih fajtova imali pre nekoliko dana, i to zbog intervjua koji je ona dala Kuriru. Tada je Vulin, na Mihajlovićkinu opasku da na leđima SNS parazitiraju mnoge stranke, poručio ovoj ministarki da nije njeno da se bavi time, jer ona i ne donosi glasove izbornoj listi naprednjaka. Najpre je Mihajlovićeva u intervjuu Kuriru kazala da su na leđima Vučića i SNS mnoge partije, stranke i strančice godinama samo parazitirale. - Nekoliko puta sam ih pozivala, pošto neće da se pojave pred građanima i provere koliku to podršku imaju, a toliko godina su na vlasti, onda bi bilo najpoštenije da se lepo učlane u SNS. Ionako SNS snosi odgovornost za sve njih, pa kad je tako, gospodo, izvolite i učlanite se u SNS - poručila je Mihajlovićeva.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Na to je Vulin uzvratio oštrim odgovorim, usput prozivajući sve koji su menjali strane, a očigledno aludirajući na Mihajlovićevu, koja je menjala partijske dresove: - Glasove našoj listi doneo je Aleksandar Vučić, Zorana Mihajlović nije. Ja sam formirao Pokret socijalista, sakupio potpise u vreme vlasti DOS, učestvovao samostalno na izborima u mnogim lokalnim samoupravama i, još važnije, borio se da se Srbija oslobodi nikada ne menjajući stranu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track