SRĐAN NOGO SPREMA HAOS ISPRED SKUPŠTINE: Puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete spremni za poslanike VIDEO
Novo veceras isprobava pejnt-bol puske ispred Skupstine, Foto: Privatna Arhiva

SRĐAN NOGO SPREMA HAOS ISPRED SKUPŠTINE: Puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete spremni za poslanike VIDEO

Politika -

Nogo poziva sve lidere i simpatizere opozicije da dođu ispred parlamenta kada Aleksandar Vučić bude želeo da konstituiše Skupštinu i uvede kako ih Nogo naziva "svojih 250 konja i kobila u parlament"

Opozicioni poslanik Srđan Nogo sprema bukvalno haos ispred Narodne skupštine u Beogradu 27. ili 28. jula.

On je u skandaloznoj izjavi za portal "Srbin info" naveo da su već naručene puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

U razgovoru za navedeni portal Nogo poziva sve lidere i simpatizere opozicije, koji su i u prethodnom periodu zajedno sa njim protestovali ispred Skupštine, da dođu ispred parlamenta kada Aleksandar Vučić bude želeo da konstituiše Skupštinu i uvede kako ih Nogo naziva "svojih 250 konja i kobila u parlament".

Nogo nadalje poziva da svi ponesu pejnt-bol za puškaranje, pirotehniku, baklje, topovske udare i sve što budu mogli da kupe.

Kako navodi, on je već poručio pejnt-bol puške koje mogu da dobace 200-300 metara iz kojih će da se puca, te i da treba pozvati sve simpatizere da se pridruže u ovakvom puškaranju na buduće poslanike.

foto: Screenshot

Nogo potom u svojoj izjavi kaže i da ako dune neki vetar kada budu ispaljivali rakete za vatromet, ako ne budu lepo centrirane i slučajno puknu negde, pa zapale nekom sako "šta da se radi".

"Ako 30 raketa slučajno pukne niže, nikakav problem. Nismo krivi, tužite kompaniju koja ih je proizvela. Bacite topovski udar... ako ga vetar nanese... šta da radimo", kaže Nogo.

On dalje navodi i da ko od opozicije ne može da dođe ispred Skupštine, ne treba da brine, jer će svakako objaviti imena budućih poslanika na društvenim mrežama, a kako kaže "za neke već znaju i gde žive".

Postavlja se pitanje da li će EU konačno reagovati i osuditi bezumlje srpske opozicije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track