ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Nogo i istomišljenici vide Srbiju kao zemlju u kojoj umesto institucija postoje kaznene ekspedicije
Foto: Privatna Arhiva

reakcija

ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Nogo i istomišljenici vide Srbiju kao zemlju u kojoj umesto institucija postoje kaznene ekspedicije

Politika -

- Bezumlje pojedinaca iz dela opozicije ultra desničarske orijentacije, nema kraja. Srđan Nogo, po ko zna koji put poziva na nasilje i linč budućih narodnih poslanika skupštine Srbije, rekao je Đorđe Milićević reagujući na sraman čin.

- Očigledno je da Nogo i njegovi istomišljenici vide Srbiju kao zemlju u kojoj umesto institucija postoje kaznene ekspedicije sa hordama nasilnika, u kojoj umesto demokratije postoji anarhija gde se neistomišljenici bukvalno eliminišu.

Na žalost u ovakvoj crnoj budućnosti Srbije, Srđana Noga podržava neko ko na taj način bruka struku i profesiju. Advokat Gajić je nesumnjivo svetu advokatsku odoru zamenio za ulogu uličnog prekog suda koji je istovremeno egzekutor stradanja neistomišljenika.

Advokat Gajić je pogazio kodeks profesionalne etike advokata i zakletvu da će svoj posao obavljati u cilju zaštite pravnih interesa svih građana. Srđan Nogo i Vladimir Gajić, kao i njihovi istomišljenici žele destabilizaciju Srbije i preuzimanje vlasti "preko nišana", žigosanjem i gnusnim ponižavanjem političkih protivnika, predstavnika građana demokratski i legalno izabranih ogromnom većinom birača.

E pa građani neće dozvoliti ovaj crni scenario jer bezrezervno veruju u institucije države, bezrezervno veruju predsedniku Srbije Aleksandru Vućiču i Vladi poštujući sve rezultate i ogromne napore koje Aleksandar Vučić i vlada Srbije ostvaruju i čine u interesu svih građana. Zato je za svaku osudu ponašanje Srđana Noga i njegovih istomišljenika koji Srbiju žele da pretvore u kazamat gde postoji samo strah, linč i krvoproliće.

Takvu Srbiju građani Srbije ne žele jer su svojim pravom glasa, demokratski i slobodno izraženom voljom odlučili ko će da vodi Srbiju putem prosperiteta i boljeg života svih njenih građana."

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track