Poslanici pojeli sav hleb u Skupštini!

Stvarno su nezasiti

Poslanici pojeli sav hleb u Skupštini!

Politika -
U skupštinskom restoranu nestalo je hleba u četvrtak uveče, pa je jedan konobar morao da ga nabavlja u obližnjim prodavnicama

BEOGRAD - Izelice!U restoranu Skupštine Srbije u četvrtak uveče nestalo je hleba, pa je jedan konobar morao da ga brže-bolje nabavlja u obližnjim prodavnicama, saznaje Kurir. Podsećamo, poslanici su skoro do ponoći raspravljali o izmenama zakona o Narodnoj banci Srbije.- Sednica je trajala ceo dan, tako da su poslanici imali u proseku po dva obroka. A hrana bez hleba kod Srba ne važi. Mi se spremamo za zasedanja i tada poručujemo više vekni nego obično. U proseku oko 70. Ali, i to je bilo nedovoljno. Da se ne bi bunili, moramo smo da jurimo i da ga nađemo kako znamo i umemo. Da ne bi bilo problema i da nam poslanici ne ostanu gladni - poverio se Kuriru jedan radnik u skupštinskom restoranu.Inače, kako je Kurir već pisao, pecivima i hlebom Skupštinu snabdeva firma „Hleb a.d.“ iz Novog Sada, čiji je suvlasnik proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga.Sagovornik Kurira napominje ovo da nije prvi put da u skupštinskoj kuhinji dođe do nestašice hleba i da su slične probleme imali i tokom zime, naročito u vreme kada je zemlja bila okovana snegom.- Tada smo svakog časa trčali u radnju - priseća se sagovornik Kurira.Šef skupštinskog restorana Slobodan Knežević nije želeo da komentariše naša saznanja.

Ručak za 200 dinaraPoslanici u restoranu na meniju svakodnevno imaju raznovrsne obroke, čija cena u proseku ne prelazi 200 dinara. Mogu se naručiti tri vrste čorbi, gotova jela, jela sa roštilja, kuvana variva, sveže salate i, naravno, dezert i voće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track