Najnovije vesti

SILEDŽIJA: Nikola Jovanović gurnuo Vukovu ženu, ona pala preko stola
Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

Incident u kafani

SILEDŽIJA: Nikola Jovanović gurnuo Vukovu ženu, ona pala preko stola

Politika

Sve se desilo pre nekoliko godina, i to uoči njihovog zajedničkog puta u Njujork

O Nikoli Jovanoviću, doskorašnjem potpredsedniku Narodne stranke, ne prestaju da cure detalji koji ga oslikavaju kao nekoga ko je oduvek bio lažni prijatelj i blizak saradnik lidera ove stranke Vuka Jeremića.

Isplivali detalji

Posle šokantnih izjava Jovanovića u tajno snimljenim razgovorima, u kojima vređa Jeremića na nacionalnoj osnovi i otkriva dilove o svom prelasku u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa, u javnost je isplivao i događaj koji svedoči da je Jovanović bio siledžija prema Jeremićevoj ženi.

Novi broj Nedeljnika je u tekstu „(Ne)talentovani gospodin Ripli“ otkrio kako je Ripli, kako naziva Jovanovića, „preleteo“ od Jeremića kod Đilasa, kao i jedan neverovatan incident.

- Mnogi do danas prepričavaju incident koji se desio na proslavi Vukovog odlaska u Njujork u restoranu „Reka“, a koji je dobio obrise Kusturičinih filmova. Jovanović je tada gurnuo Natašu Jeremić, koja se saplela i pala na sto, a neko iz društva ga je nokautirao i bacio na muziku. Kad su se otreznili, Jovanoviću je i ovo bilo oprošteno i krenuo je sutradan sa svima u Njujork - piše u tekstu Nedeljnika.

O ovome se juče nisu oglašavali ni Jeremić ni Jovanović.

Tajni snimci

Prethodno su, podsetimo, u javnost iscurili tajno snimljeni razgovori Jovanovića i nepoznatih muškaraca u kojima je on ismevao Đilasov SSP, potpredsednicu te stranke Mariniku Tepić, a za Jeremića pogrdno rekao da je polu-Bošnjak.

Kurir.rs/ Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...