PRITISAK ŠOLAKA I ĐILASA NA KURIR PREKO MARINIKE Hoće da nas zaustave! Nećemo stati, nastavićemo da vas raskrinkavamo
Foto: Tamara Trajković, Ana Paunković, Printscreen

Novi udar

PRITISAK ŠOLAKA I ĐILASA NA KURIR PREKO MARINIKE Hoće da nas zaustave! Nećemo stati, nastavićemo da vas raskrinkavamo

Politika -

Kurir se ponovo našao na meti interesno-poslovnog lobija Šolaka i Đilasa, a sve s ciljem da nas nateraju da prestanemo da pišemo o njihovim mutnim poslovima. Međutim, nakon ovakvih napada samo sa još većim žarom da raskrinkavamo sve njihove kombinacije

Dragan Đilas i Dragan Šolak preko Đilasove potpredsednice Marinike Tepić ponovo su udarili na Kurir. Tepićeva, kao deo političkog krila poslovno-interesnog lobija na čijem su čelu Đilas i predsednik Junajted grupe, napada našu redakciju s namerom da nas zaplaši i izvrši pritisak da prestanemo da pišemo o svim mutnim poslovima pomenutog lobija. Sve što Tepićeva radi u poslednje vreme je, kako se čini, isključivo u korist tog poslovno-interesnog lobija.

Međutim, naša poruka je jasna - nismo se uplašili i nećemo prestati da pišemo o svim vašim mutnim poslovima. Ovakvi napadi samo će nas dodatno motivisati da nastavimo sa istraživanjem afera, otkrivanjem i objavljivanjem istine. Nastavićemo sa još većim žarom da raskrinkavamo sve vaše kombinacije i pozadinu napada na Kurir, ali i na Telekom, koji je, kao jaka domaća kompanija, na tržištu direktan konkurent Junajted grupi.

Napadi Tepićeve na našu medijsku kuću traju nedeljama. Matrica po kojoj ona nastupa na konferencijama gotovo da je identična načinu na koji Junajted grupa, preko svojih medija, mesecima napada Telekom i Kurir.

Podsetimo, Marinika Tepić je u javnosti poznata kao političarka koja često iznosi neproverene i lažne informacije. Niz neistina koje je iznela je prilično dug, ali javnost je posebno ostala u šoku kada je tvrdila da se u vojnoj ustanovi "Morović" gaji marihuana, ali je vrlo brzo se ispostavilo da je Tepićka lagala, jer je na tom mestu farma koka nosilja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track