Najnovije vesti

VUČEVIĆ: Tadiću, šta biste imali pametno da kažete, to kako ste uspeli da upropastili Srbiju i prodali Kosovo?
Foto: Grad Novi Sad

Reagovanje potpredsednika SNS na Tadićev poziv Vučiću na TV duel

VUČEVIĆ: Tadiću, šta biste imali pametno da kažete, to kako ste uspeli da upropastili Srbiju i prodali Kosovo?

Politika

Potpredsednik SNS Miloš Vučević poručio je Borisu Tadiću, koji je predsednika Srbije Aleksandra Vučića pozvao na TV duel o Kosovu, da poštuje njegovu fascinaciju kamerama i reflektorima, kao i neopisivu želju za slikanjem, po svaku cenu, kao i to da i dalje, u nekoj formi, postoji na političkoj sceni Srbije.

- Smatram da krave koje ste mazili i slikali se sa njima nisu najveći problem politike koju ste sprovodili i katastrofalnih grešaka koje ste pravili, ali mislim da ste poslednja osoba koja bi na „slikanje“, jer tako doživljavate i televizijski duel, trebalo da poziva predsednika Srbije.

Razumemo da biste se tu, u zatvorenom prostoru u kojem nema ko da Vas izviždi, osećali sigurno, ali šta biste pametno mogli da kažete? Da se branite za propuštene šanse, i to kako ste uspeli da upropastite Srbiju, da prodate Kosovo i Metohiju, da građane dovedete do ruba egzistencije?! Pa tih smešnih opravdanja smo se naslušali.

Umesto što ste dva mandata molili i izvinjavali se raznim strancima, dužni ste nam bar neki konkretan, argumentovan odgovor. Šta su građani Srbije imali od raznih mahinacija i kombinacija koje su pravljene u Telekomu, a za „direktora“ ste „slučajno“ postavili Vašu desnu ruku, čoveka koji Vam je bio generalni sekretar u Predsedništvu? Mislim na građane, a ne na građanina Đilasa, i vas odabrane.

I dok ste, činjenica je, na ličnim računima skupljali milione i milione narodnih para, da li ste uopšte razmišljali o tom narodu? Da Vas podsetim, možda Vam olakša odgovor. Stopa nezaposlenosti u Srbiji u aprilu 2012. godine iznosila je 25,5%, u Vojvodini je bila najviša, čak 27,2%. U kakvom stanju je Vaša žuta banda ostavila Srbiju. Stopa nezaposlenosti u Srbiji u septembru 2020. godine je ispod 7,5%! To je u nivou najsnažnijih evropskih ekonomija. Tako predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode Srbiju - istakao je Vučević.

(Foto: Grad Novi Sad)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...