JOVANOV OPLEO PO ĐILASU: Snima i javno emituje razgovore sopstvene supruge!
Foto: Marina Lopičić

skandal

JOVANOV OPLEO PO ĐILASU: Snima i javno emituje razgovore sopstvene supruge!

Politika -

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da Dragan Đilas ne preza ni od toga da snima razgovore sopstvene supruge, a onda ih emituje u javnost.

"Koliko juče je Dragan Đilas obezbedio sebi četiri strane u jednom nedeljniku na kojima je bombastično najavljivao da se mora obračunati sa "udbašima" u opozicionim redovima, misleći, pritom, na one koji su snimali razgovore Nikole Jovanovića. Danas, međutim, vidimo da je najveći "udbaš" Dragan Đilas lično, koji ne preza od toga da snima čak i razgovore sopstvene supruge, i zatim ih emituje javnosti! Ovakva se perverzija, do pojave Dragana Đilasa, nikada nije desila na srpskoj političkoj sceni!", piše u saopštenju Jovanova na portalu SNS.

"Čovek treba da bude ozbiljno poremećen da bi mu uopšte palo na pamet ovako nešto, a koliko lud treba biti da se tako suluda ideja sprovede u delo, samo Đilas zna... Ovo je, najzad, još jedan dokaz kakvi su se likovi okupili oko Đilasa, Jeremića i ostalih. Snimaju tajno jedni druge, snimaju sopstvene supruge i sve to posle javno objavljuju... Zato nije ni čudo što narod sa ovakvim likovima ne želi da ima ništa i što im nikada neće ukazati svoje poverenje", dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track