VULIN: Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju
Foto: BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Darimir Banda

OŠTRA REAKCIJA

VULIN: Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju

Politika -

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da Vuk Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju i da je vreme da se vrati tamo gde mu je oduvek bilo mesto, u duboku opoziciju.

"Od 9. marta do danas nije propustio ni jednu priliku da u najtežim trenucima za Srbiju ne bude protiv Srbije i da kaže ili uradi ono što bi neprijatelji Srbije voleli da čuju i vide", rekao je Vulin komentarišući izjavu Draškovića da je rizično i neutemeljeno reći da je Srbija demokratska zemlja sve dok je "u okovima nerasformiranih Miloševićevih službi bezbednosti" i dok se ne otvore dosijei o zločinima njegovog režima.

"Biti deo vlasti, a reći da je Srbija nedemokratska država je licemerno koliko i da decenijama drži jedno od najplaćenijih mesta u Srbiji u rukovodstvu NIS-a, a preporučuje se EU samo napadima na Rusiju", naveo je Vulin u saopštenji koje prenosi PS.

Da ima časti kao što nema uverenja, kaže Vulin, Drašković bi sam izašao iz vladajuće većine i NIS-a, pa neka se bori za demokratsku Srbiju koja će priznati Kosovo.

"Na nekim sledećim izborima, Vučić će sigurno skratiti listu koalicionih partnera, ali ne vidim zašto bi trebao toliko da čeka. Vreme je da se Drašković vrati tamo gde mu je oduvek bilo mesto, u duboku opoziciju", poručio je predsednik PS Aleksandar Vulin.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track