POPOVIĆ IVKOVIĆ: Sramota da Borko Stefanović nekom drži lekcije, a ispregovarao sve na štetu našeg naroda na KiM
Foto: Ana Paunković

reakcija

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Sramota da Borko Stefanović nekom drži lekcije, a ispregovarao sve na štetu našeg naroda na KiM

Politika -

Članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković oštro je danas osudila izjavu lidera Levice Srbije Borka Stefanovića u kojoj se kritikuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji vodi teške pregovore oko KiM u Vašingtonu.

„Sramotno je da Borko Stefanović čuveni potpisnik sporazuma kojima je Srbima na Kosovu i Metohiji uveden kosovski carinski pečat, čuveni pregovarač koji je ispregovarao uvođenje kosovskih carina i granice između dva dela Srbije, danas nekome drži moralne lekcije. Isti onaj Borko Stefanović koji je, zajedno sa svojim mentorima Borisom Tadićem i Vukom Jeremićem, ispregovarao u vreme svoje vlasti sve što je moglo – a da je na štetu našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Bez trunke srama, baš taj Borko Stefanović danas deli lekcije i to naravno u trenutku kada se predsednik Aleksandar Vučić vodi teške pregovore", rekla je Popović Ivković.

"Baš kao što se i izborio da se ova tema ponovo vrati na sto, iako su zapadne zemlje smatrale da je Kosovo nezavisno i da nema o čemu više da se razgovara, uverena sam da će se Aleksandar Vučić i sada izboriti za interese našeg naroda i Srbije“, naglasil je ona.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track