Najnovije vesti

SNS OŠTRO OSUĐUJE INCIDENT NA BIRAČKOM MESTU U BELOJ RECI: Nedopustivo nasilničko ponašanje! Nadležni da reaguju
Foto: GO SNS Šabac

NASILNIKE PRIVESTI PRAVDI

SNS OŠTRO OSUĐUJE INCIDENT NA BIRAČKOM MESTU U BELOJ RECI: Nedopustivo nasilničko ponašanje! Nadležni da reaguju

Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac oštro osuđuje incident na biračkom mestu u Beloj reci, rekao je poverenik Srpske napredne stranke za Šabac i budući gradonačelnik Aleksandar Pajić i dodao da je nedopustivo nasilničko ponašanje na bilo kom od 27 biračkih mesta.

"Zahtevamo od nadležnih organa da odmah reaguju, podnesu prijave i nasilnike privedu pravdi", naveo je Pajić u saopštenju koje je informativna služba SNS dostavila medijima.

On je istakao apsolutnu opredeljenost Srpske napredne stranke za dostojanstveno, mirno i demokratsko odvijanje izbornog procesa.

"Srpska napredna stranka smatra da oni koji izazivaju incidente na biračkim mestima imaju lošu nameru i ne žele dobro biračkom procesu", rekao je Pajić i još jednom apelovao na nadležne organe da reaguju ističući opredeljenost SNS za izbore u skladu sa zakonom i svim demokratskim standardima bez nasilja i incidenata tokom ponovljenih izbora na 27 biračkih mesta.

U selu Bela Reka kod Šapca napadnut je član Birackog odbora u ime liste "Šabac je naš", a informaciju je medijima potvrdio i lider te izborne liste Nebojša Zelenović.

Kako je rekao, vidno alkoholisanom stanju su nasrnula na člana biračkog odbora i pretila mu nakon što im nije dozvoljeno da glasaju jer nisu imali lične karte.

Glasanje je na tom mestu bilo prekinuto, ali je po odlasku dvojice nasilnika nastavljeno.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...