IZA VUČIĆA OSTAJU DELA, IZA ZAHAROVE ZLOBA KOJE ĆE DA SE STIDI! Vulin oštro reagovao na komentar Zaharove
Foto: Stefan Jokić

IZA VUČIĆA OSTAJU DELA, IZA ZAHAROVE ZLOBA KOJE ĆE DA SE STIDI! Vulin oštro reagovao na komentar Zaharove

Politika -

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na objavu portparolke Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove na njenom Fejsbuk profilu i naveo da se "veličina čoveka meri hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda"

"Vučić je jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju koja može da se postigne. Veličina čoveka se ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda", izjavio je Vulin.

"Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvredio ni ponizio. Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", rekao je ministar Vulin.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track