OGLASILA SE ZAHAROVA NAKON SKANDALA: Moja objava je pogrešno protumačena, IZVINJAVAM SE!
Foto: Profimedia, Facebook Printscreen

OGLASILA SE ZAHAROVA NAKON SKANDALA: Moja objava je pogrešno protumačena, IZVINJAVAM SE!

Politika -

Protparolka Ministarstva spoljnih poslava Rusije Maraija Zaharaova izvinila se danas zbog objave na svom Fejsbuk nalogu fotografije iz filma Niske strasti koju je postavila "u komentar" na sliku predsednika Srbije i SAD u Ovalnom kabinetu.

Zaharova danas tvrdi da je "poruka" ciljala Trampa, a ne srpskog predsednika, te da je želela da osudi stav predsednika Trampa prema svojim gostima, kao i bahatost u ophođenju američkih zvaničnika koji na taj način sebi daju na značaju.

„Izvinjavam se , ali moj post je pogrešno protumačen! Jedino što je u njemu napisano bilo je neslaganje sa arogantnim stavom ‘izuzetnih’“, dopisala je Zaharova uz fotografiju.

„Trikovi protokola postali su jedan od pristupa koje američki zvaničnici redovno koriste kako bi veštački stvorili izgled sopstvene izuzetnosti. A to je neprihvatljivo“, naglasila je portparolka.

Podsetimo, ubrzo po potpisivanju sporazuma koji reguliše ekonomske odnose Beograda i Prištine u Vašingtonu, na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija Vučića koji sedi preko puta svog američkog kolege Donalda Trampa, a koju je kasnije ruska zvaničnica iskoristila u svojoj objavi na Fejsbuku.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track