Najnovije vesti

MALOVIĆ: Jedini način da pobedite SNS u Šapcu je taj da se zabrani zaokruživanje broja 1
Foto: Plakat GO SNS, T.S.

MALOVIĆ: Jedini način da pobedite SNS u Šapcu je taj da se zabrani zaokruživanje broja 1

Politika

Prosto je neshvatljivo da je čovek toliko nesposoban da sprovede izbore u Šapcu već maltretira ljude neprestanim izvođenjem na glasačka mesta iako zna da ne postoji matematika za njegov opstanak na vlasti, izjavio je Branislav Malović, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Kako je naveio, kao što većina građana zna ponovljeni izbori u Šapcu su održani u subotu 05.09.2020. pod izbornim uslovima koje je propisala GIK komisija i koji su dokaz onome kako Nebojša Zelenović vidi demokratiju u društvu.

"Svesrdno pomognut od strane Tanje Fajon i šačice evro parlamentaraca opet je obećao fer i poštene izbore i pobedu njegove koalicije. Međutim nakon prebrojavanja glasova i rezultata koji pokazuju da je Nebojša Zelenović osvojio još manji broj glasova nego na prethodnim izborima kreće se u poznati scenario pričom o neregularnostima izbora i prigovorima GIK", rekao je Malović.

Kako kaže, sami su napravili najsramniji pravilnik o radu biračkih odbora, primenjivali ga ceo dan i opet traže da se obaraju biračka mesta.

"Očigledno je da su Šapčani bili oduševljeni podrškom Tanje Fajon aktuelnom gradonačelniku i jedino nas čudi kako je izostala podrška Edija Rame na čemu će mu Zelenović sigurno ozbiljno zameriti. Ne postoji domaći ili inostrani faktor koji radi protiv interesa Srbije i srpskog naroda koji nije podržao prevejane lopove Dušana Petrovića i Nebojšu Zelenovića. Samo su svi oni zaboravili jednu stvar. Ne glasa na izborima ni Tanja Fajon ni evro parlamentarci kao ni Edi Rama. Glasaju ponosni građani Šapca koji ne žele više da gledaju lopovske falange Dušana Petrovića na čelu grada", rekao je Malović.

Dodaje da su im to dva puta za nepunih tri meseca jasno stavili do znanja i jedino kako Zelenović može da dobije izbore u Šapcu jeste da "nezavisni" GIK kome direktno izdaje naređenja Dušan Petrović u novi pravilnik unese odredbu da je zabranjeno glasačima da zaokruže listu pod rednim brojem 1.

"Siguran sam da bi Tanja Fajon i tu odluku pozdravila", rekao je Malović.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...