STEFANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ĐILASOVE NAPADE: Iza njega su narodu Srbije ostali samo dugovi i razorena privreda
Foto: Marina Lopičić

reakcija

STEFANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ĐILASOVE NAPADE: Iza njega su narodu Srbije ostali samo dugovi i razorena privreda

Politika -

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović danas je oštro reagovao na napade lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa zbog potpisivanja sporazuma u Vašingtonu.

„Iza Dragana Đilasa, nažalost, narodu u Srbiji ostali su samo dugovi. Samo zaduženje Grada Beograda merilo se milijardama evra, koje je Aleksandar Vučić vođenjem domaćinske politike otplatio. Nezaposlenost, koja je u Đilasovo vreme bila 26 odsto, danas je 7,3 i tu razliku građani Srbije odlično vide. Iza Dragana Đilasa ostale su afere i teški kriminal, počev od kuće „Velikog brata“ i replike Terazija preko preplaćenih rekonstrukcija bulevara do preprodaje reklamnih sekundi i čerupanja državnih firmi, koje sudovi u Srbiji i dan danas imaju problem da raščivijaju", naglašava se u saopštenju.

"Narodu su iza Đilasa i bratije ostale rasprodate fabrike i razorena privreda Srbije, a na računima Đilasovih privatnih kompanija milijarde. Zato i dalje očekuje od Đilasa odgovor na pitanje kako se od 74.000 evra zarađuju desetine i stotine miliona evra i to u vreme vršenja vlasti. I baš zato građani i danas ne veruju ni u jednu od Đilasovih laža i paralaža, ma koliko da ih je. Znaju da, za razliku od raznih tajkuna i njihovih ličnih interesa, iza Aleksandra Vučića stoje rezultati, obnovljena, izgrađena, ekonomski snažna i u svetu uvažena Srbija", piše u saopštenju Stefanovića.

Inače, Đilas je u današnjem saopštenju tvrdio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisivanjem sporazuma u Vašingtonu pakazao samovolju i ugrozio interese Srbije, prekršio rezoluciju Saveta bezbednosti i od Srbije napravio metu za islamske teroriste i okrenuo leđa Evropi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track