PAJIĆ: Naprednjaci će imati 37 mandata u parlamentu Šapca
Foto: GO SNS Šabac

PAJIĆ: Naprednjaci će imati 37 mandata u parlamentu Šapca

Politika -

Srpska napredna stranka (SNS) imaće u lokalnom parlamentu u Šapcu 16 glasova više od Nebojše Zelenovića, izjavio je kandidat naprednjaka za gradonačelnika ovog grada Aleksandar Pajić, navodeći da će ukupan broj mandata naprednjaka biti 37, dok svi ostali imaju 31.

- Na ponovljenim izborima 5. septembra dobili smo potvrdu da SNS nema alternativu i da imamo najveće poverenje Šapčana - rekao je Pajić, prenosi šabački SNS u saopštenju.

Pajić kaže da "Dušan Petrović i Nebojša Zelenović žele duže da ostanu na vlasti, ali da će, iako žele da ponište izbore na 20 biračkih mesta, konačnu reč dati Upravni sud".

- Poseban skandal je što Petrović i Zelenović žele da ponište izbore, koje su sami organizovali po pravilniku koji su doneli. Taj pravilnik , koji je potpuno protivan zakonima Srbije, onemogućio je članovima biračkih odbora iz Srpske napredne stranke da budu na pozicijama predsednika ili zamenika biračkih odbora, a takodje nije nam dozvoljen pristup glasačkom materijalu. To sve su uradili da bi mogli da kradu kao što su pokušali u Ševaricama, gde smo na delu uhvatili člana biračkog odbora Zelenovićeve stranke kako birački materijal prebacuje u privatni automobil - rekao je Pajić.

Kako dodaje, policija je odmah pozvana i na tom biračkom mestu nije moguće utvrditi rezultat.

- Nikakve laži, krađe i manipulacije im ipak nisu pomogle da poboljšaju svoj rezultat. Naprotiv, SNS ih je pobedila još ubedljivijom razlikom - naveo je Pajić.

Kurir.rs/TAnjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track