MINISTAR ĐORĐEVIĆ: Sramni napadi opozicije na Vučića
Foto: Beta Milan Obradović

MINISTAR ĐORĐEVIĆ: Sramni napadi opozicije na Vučića

Politika -

Član predsedništva SNS-a ministar Zoran Đorđević izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uprkos konstantnim napadima opozicije, kao pravi lider "smogao snage da načini još jedan korak ka boljoj budućnosti Srbije".

"Otišao je na sastanak sa predsednikom SAD-a Donaldom Trampom, a potom i u Brisel i bez obzira na velike pritiske dogovorio sporazum koji je u najboljem interesu naše zemlje", naveo je Đorđević u saopštenju.

Predsednika Vučića, kako dodaje, napada Boris Tadić koji je kada je bio predsednik Srbije "figurativno ljubio stope" svima gde god da se pojavio, ali i Vuk Jeremić koji je tokom mandata jedino uspeo da doprinese priznavanju takozvanog Kosova i da upropasti srpsku diplomatiju.

Napada ga, kako kaže i Boško Obradović čija su razmišlja i ideje na nivou deteta nižih razreda osnovne škole i glasnogovornica Dragana Đilasa Marinika Tepić kojoj sve smeta, koja je kao dete koje je izgubilo zvečku.

"Sramno je što takvi ljudi danas napadaju čoveka koji je uspeo da uzdigne i pozicionira Srbiju u svetu, koji ulazi svuda na velika vrata i otvara dalje svom narodu", naveo je Đorđević.

Vučićevi potezi, dodaje dokazuju da on ono što obeća i ispuni.

"Narod veruje našem predsedniku i to ne može niko da promeni zato što njegova dela govore više od reči", naveo je ministar i dodao da predsednik voli Srbiju i Srbija mu je na prvom mestu.

"Za razliku od opozicije koja kao da se igra igara u pesku, mi ozbiljno radimo na unapređenju položaja Srbije i to gradimo za razliku od njih na čvrstim osnovama. Poverenje koje smo izgradili ne može da sruši niko i ništa jer su rezultati rada vidljivi", rekao je Đorđević.

Prema njegovim rečima, dalje jačanje naše ekonomije, nove investicije, dalje smanjenje nezaposlenosti, rezulat je između ostalog razgovora predsednika Srbije sa Trampom i EU.

Prosečna plata od 900 evra i penzije od 440 evra danas je još bliža.

"Ostajemo na putu ka EU i nema priznavanja Kosova, nema razgovora o nezavisnosti, nema svađe sa Rusima, nema svađe sa Kinezima, oni su naši strateški partneri zauvek. Braća ne idu uvek zajedno, ali se dogovaraju, podržavaju i vole”, naveo je Đorđević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja