VUČEVIĆ: Srbiju su skupo koštali "PAMET I POŠTENJE" Vuka Jeremića!
Foto: Grad Novi Sad

reagovanej

VUČEVIĆ: Srbiju su skupo koštali "PAMET I POŠTENJE" Vuka Jeremića!

Politika -

Kad god se javi Vuk Jeremić i pomene diplomatiju građani ce odmah sete kako se on „borio“ za interese Srbije. Sete se njegovih „diplomatskih aktivnosti“ koje su iz svog džepa plaćali, sete se Tadićevog ministra kome je domet borbe za Srbe i Srbiju bio švrćkanje po belom svetu i bahanalije u luksuznim hotelima i privatnim avionima, stoji u saopštenju Miloša Vučevića, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Tokom petogodišnjeg mandata na mestu ministra spoljnih poslova Vuk Jeremić je na luksuzna putovanja potrošio „samo“ 3,6 miliona evra iz budžeta Republike Srbije, i to mu je bilo malo, pa se družio i savetovao sa međunarodnim kriminalcima. I svima je odavno jasno da je novac, život u luksuzu, jedino što Jeremića zanima.

„Uspehe“ Jeremićeve diplomatije i dan danas slave albanski lobisti i separatisti, jer je u vreme njegovog „patriotizma“ nezavisnost Kosova priznalo „samo“ 90 zemalja sveta.

Isti taj Jeremić očigledno ne može da prežali da otkad se on i njegovi šefovi, Tadić i Đilas, ništa ne pitaju 18 zemalja je povuklo priznanje nezavisnosti, i iz nepovratne pat pozicije Aleksandar Vučić vratio je pitanje Kosova i Metohije od gotove priče na dnevni red.

Skupo su Srbiju koštali „pamet i poštenje“ Vuka Jeremića, koji je svoju političku karijeru sam najbolje opisao kada je uz odvratni smeh ponosno izgovorio: „Je*ali smo majku Srbiji“.

Kurir.rs

Foto Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track