VESELINOVIĆ PONOVO UZNEMIRIO JAVNOST: Nova obmana Đilasovog saradnika: Srpski "izvoz" usvojene dece
Foto: Zorana Jevtić

PODIGAO BURU

VESELINOVIĆ PONOVO UZNEMIRIO JAVNOST: Nova obmana Đilasovog saradnika: Srpski "izvoz" usvojene dece

Politika -

Janko Veselinović, jedan od saradnika Dragana Đilasa i član Saveza za Srbiju, danas je na Tviteru ponovo uznemirio javnost.

Veselinović je objavom izazvao buru poturivši građanima novu lažnu vest.

"Ovo je srpski 'izvoz' usvojene dece preko privatnih agencija u Švedsku u prošloj godini. Samo u Švedsku 'izvezeno' je sedmoro dece. Pogledajte u kom smo društvu. Nema ni jedne evropske zemlje. Meni je ovo jezivo. Kolumbija, Zambija...Mi prodajemo decu!!!", napisao je Veselinović.

foto: Screenshot Twitter/Janko Veselinović

Naravno, reč je o još jednom pokušaju obmane građana, na šta su mu odmah po objavljivanju ove laži i sami pratioci skrenuli pažnju.

Ovo nije privi put da pripadnici Saveza za Srbiju i saradnici Dragana Đilasa pokušavaju da plasiraju laži u nadi da će privući pažnju i prikupiti neke političke poene, a nije ni prvi put da sopstvenu državu optuže za, ni manje ni više, trgovinu ljudima.

U tome se posebno istakla Marinika Tepić koja je na Tviteru u aprilu napisala da su u Srbiju stigli autobusi puni migranata i to u pratnji policije, te da je Poštanska štedionica za njih unapred spremila platne kartice.

foto: Screenshot Twitter/Marinika Tepić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track