ALEKSANDAR MARKOVIĆ RAZOTKRIO NOVU LAŽ OPOZICIJE: Miroslav Aleksić se brutalno obrukao oko slučaja Jovanjica
Foto: Marina Lopičić

"JEDNA OD DESETINE LAŽI U NIZU"

ALEKSANDAR MARKOVIĆ RAZOTKRIO NOVU LAŽ OPOZICIJE: Miroslav Aleksić se brutalno obrukao oko slučaja Jovanjica

Politika -

Narodni poslanik SNS-a Aleksandar Marković razotkrio je danas novu laž potpredsednik Narodne stranke Miroslava Aleksića o slučaju "Jovanjica". Ispostavilo se da se Aleksić samo brutalno obrukao jer nije umeo da pročita optužnicu.

Naime, on je danas izneo novu optužbu tvrdeći da je prilikom hapšenja kod optuženog Vladana Živojinovića pronađena SIM kartica za telefon koja je u vlasništvu MUP-a Republike Srbije.

Da sve bude smešnije u optužnici koju je sam podelio na Tviteru u prilog svojim tvrdnjama jasno se navodi broj telefona, odnosno SIM kartice, koji je optuženi koristio i koji svakako nije iz sistema brojeva koje MUP koristi.

U optužnici se takođe navodi da je taj broj naveden u Izveštaju o prikupljanju podataka iz mobilnih telefona i SIM kartica Ministarstva unutrašnjih poslova, a potom i pod kojim brojem izveštaj zaveden i od kog datuma je.

Aleksić je po svemu sudeći po nazivu izveštaja izveo svoj "genijalni" zaključak, ali i potpuno netačni.

Poslanik Marković je podsetio da je i ova sramotna laž samo jedna od desetine u nizu koje Aleksić uporno iznosi u ovom slučaju, svesno obmanjujući javnost.

Da podsetimo, prethodno se povodom ovih Aleksićeve optužbe oglasio i direktor policije Vladimir Rebić koji je demantovao današnje neistine koje je izneo Aleksić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track