OVDE JE DANAS KOMPLETNA EKONOMSKA MOĆ AMERIČKE VLADE! Boler: BG i Priština se odlučili za narod, a ne politiku, ČESTITAM
Foto: Printscreen

OVDE JE DANAS KOMPLETNA EKONOMSKA MOĆ AMERIČKE VLADE! Boler: BG i Priština se odlučili za narod, a ne politiku, ČESTITAM

Politika -

Izvršni direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler istakao je danas, posle sastanka u Ambasadi SAD sa predstavnicima Privrene komore Srbije i tzv. Kosova, da čestita na hrabrosti što su se Beograd i Priština "odlučili za narod, a ne za politiku".

Boler je ukazao da je u Sbiju doputovao sa još pet drugih američkih agencija: "U našoj delegaciji ovde je kompletna ekonomska moć američke vlade", istakao je šef DFC.

Kazao je da ekonomska normalizacija znači investicije i otvaranje radnih mesta, mogućnost da se razmišlja kakva bi budućnost mogla biti, umesto da budemo blokirani u prošlosti.

Boler je istakao da ovo nije situacija da jedna zemlaj dobija, a druga gubi, već je u pitanju da svi imaju koristi i da ovo donosi novac ljudima.

On je podsetio da su SAD jedna do najsnažnijih zemalja u svetu pre svega zbog snage svog privatnog sektora.

"Ovaj region će rasti I stvarati neverovatne mogućnosti, a pokretač toga biće privatni sektor, naglasio je Boler.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track