SESTRA JOJ JE UDATA ZA RADETA ŠERBEDŽIJU A NJU PAMTITE PO ČUVENOJ IZJAVI: Ko nema za struju, neka proda stan! Sećate je se? FOTO
Foto: Dado Đilas

gde je, šta radi

SESTRA JOJ JE UDATA ZA RADETA ŠERBEDŽIJU A NJU PAMTITE PO ČUVENOJ IZJAVI: Ko nema za struju, neka proda stan! Sećate je se? FOTO

Politika -

BEOGRAD - Rođena sestra Lenka reditlejka joj je udata za čuvenog glumca Radeta Šerbedžiju a za svoje neobično ime može da zahvali majci Bolivijki i ujaku koji je svojevremeno bio i predsednik te zemlje!

Rođena je u La Pazu 1961. godine. Otac joj je Lazar, učesnik Španskog građanskog rata ali i NOB-a, nekada ugledni član SFRJ establišmenta.

Lenka joj nije jedina sestra ali je najpoznatija! Inače, ima tri sestre ali i brata i sestru iz očevog prvog braka. Školovala se na Jejlu i na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, bila je ministarka u Vladi Srbije ali i guvernerka Narodne banke. Radila je u najvećim i najuglednijim svetskim finansijskim insitucijama ali i za UN u okviru Razvojnog programa Ujedinjenih nacija UNDP.

Možda vam njena čuvena izjava osveži pamćenje a glasi: Ako nemate da platite porez, struju, prodajte stan...

Sećate li je se?

1 / 5 Foto: Dado Đilas

Ako ne možete da se setite, reč je o Kori Udovički koju su fotoreporteri Kurira ovog puta slikali u kupovini u kojoj je bila s porodicom!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track