BOŽOVIĆ SE OGLASIO NA TVITERU: Ovo je sramota koja ne može da se zaboravi, Lutovčevi upali tokom izbora, lomili, cepali (TVIT)
Foto: screenshot Kurir TV

Bivši poslanik Demokratske stranke

BOŽOVIĆ SE OGLASIO NA TVITERU: Ovo je sramota koja ne može da se zaboravi, Lutovčevi upali tokom izbora, lomili, cepali (TVIT)

Politika -

BEOGRAD - Bivši poslanik Demokratske stranke Balša Božović objavio je na Tviteru da se danas dogodio fizički upad u centralu te stranke i da su polomljene kutije i pocepani izborni listići.

1 / 6 Foto: Kurir

Božović tvrdi da su fizički napadnute članice Izborne komisije na Starom gradu. "Ovo je sramota koja ne može da se zaboravi", napisao je Božović.

Kako je Tanjugu rečeno u delu DS koji sprovodi izbore za predsednika stranke, "grupa batinaša iz Šapca i Vojvodine" predvođena Draganom Rakić upala je u prostorije stranke u Nušićevoj ulici u Beogradu.

Više njih stoji pred vratima i ne dozvoljava nikom da uđe, a prema nezvaničnim informacijama pozvana je i policija da reaguje.

U DS se danas održavaju izbori koje sprovodi frakcije te stranke, a jedini kandidat za predsednika je Branislav Lečić. Rukovodstvo na čelu sa Zoranom Lutovcem ne priznaje te izbore.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track