KAKAV GAF! HOTI ZAKUPIO AUTOBUS, POKUPIO MINISTRE I POVEO IH U TIRANU: Evo šta su uradili čim su se kamere ugasile!
Foto: Facebook Printscreen

fotkali se ovako

KAKAV GAF! HOTI ZAKUPIO AUTOBUS, POKUPIO MINISTRE I POVEO IH U TIRANU: Evo šta su uradili čim su se kamere ugasile!

Politika -

PRIŠTINA - Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti otputovao je danas sa članovima svog kabineta u Tiranu autobusom, a ne vladinim kolima, ali su zaštitne maske nosili samo prilikom fotografisanja za društvene mreže.

Prema pisanju portala Reporteri, oni su se odmah po polasku slikali sa zaštitnim maskama i te fotografije iz autobusa objavili na društvenim mrežama, međutim, po fotografiji koju je malo kasnije objavio Hotijev zamenik Besnik Tahiri vidi se da niko ne nosi maske.

On se slikao sa ministrom šumarstva i poljoprivrede Besianom Mustafom bez maski, a iza njih se vide drugi ministri kako sede, takođe bez maski. Od 1. jula nošenje zaštitnih maski na Kosovu je obavezno.

Hoti: Dijalog sa Beogradom ostaje izazov za PR

Hoti je izjavio danas da je nakon sporazuma postignutog u Vašingtonu u Prištini stvoren novi zamah, ali da dijalog sa Beogradom ostaje izazov za Prištinu. On je to rekao na sednici albanske vlade i njegovog kabineta u Tirani, prenosi prištinska Koha. "Morali smo da donesemo preko potrebne odluke kako bismo nagovestili da doprinosimo miru i stabilnosti, sa konačnim sporazumom sa našim severnim susedom i celim regionom", rekao je Hoti.

Istovremeno, on je zahvalio vladi Albanije na njenoj spoljnoj politici i dodao da Tirana i Priština nakon današnjeg sastanka ulaze u novu fazu bilateralne saradnje.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track