Najnovije vesti

ČLANOVI IZBORNE KOMISIJE IZ SNS PREKIDAJU ŠTRAJK GLAĐU! Pajić: Izborni proces u Šapcu biće doveden do kraja u skladu sa zakonom
Foto: GO SNS Šabac

BUDUĆI GRADONAČELNIK

ČLANOVI IZBORNE KOMISIJE IZ SNS PREKIDAJU ŠTRAJK GLAĐU! Pajić: Izborni proces u Šapcu biće doveden do kraja u skladu sa zakonom

Politika

Članovi Gradske izborne komisije koje je imenovala Srpska napredna stranka prekidaju štrajk glađu, saopštio je budući gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

On je podsetio da je štrajk glađu započet sinoć, kada je predsednik Gradske izborne komisije Budimir Pavlović zajedno sa ostalim članovima koje su imenovali Dušan Petrović i Nebojša Zelenović počeo opstrukciju izbornog procesa onemogućavajući da se izborni proces završi.

S obzirom na to da su članovi izborne komisije koje su oni imenovali podneli ostavke, mi zahtevamo od sekretara komisije Zlatka Rankovića da pečat koji je otuđio vrati predsedniku skupštine. Ukoliko se to ne desi mi ćemo podneti krivičnu prijavu za zloupotrebu pečata i tražićemo od predsednika skupštine da izda nalog za izradu drugog pečata, rekao je Pajić.

On je poručio građanima Šapca da ne brinu i da će izborni proces biti doveden do kraja u skladu sa zakonom i uz poštovanje izborne volje građana. Šabac mora da krene napred, a Srpska napredna stranka koja ima apsolutno poverenje građana treba sa svojim koalicionim partnerima da preuzme odgovornost za rukovođenje gradom, naglasio je Pajić.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...