VLADIMIR ORLIĆ: Ni svetska istorija beščašća ne pamti takve poput Đilasa, Lutovca, Ponoša i ostatka kartela iz bivšeg režima
Foto: Zorana Jevtić

saopštenje

VLADIMIR ORLIĆ: Ni svetska istorija beščašća ne pamti takve poput Đilasa, Lutovca, Ponoša i ostatka kartela iz bivšeg režima

Politika -

Ni svetska istorija beščašća ne pamti bednike poput Đilasa, Lutovca, Ponoša i ostatka kartela iz bivšeg režima - uvek spremnih da rade protiv sopstvene zemlje i naroda. Pa još i da se - javno hvale takvim bezumljem.

Puni ponosa na ono što su uradili, ovi bednici se hvale: da su na sastanku sa komesarom Verheljijem tražili - da EU ne daje Srbiji novac za nove investicije, dok nekakvi zahtevi bivšeg režima ne budu ispunjeni. U očima političkog taloga, etalona za rad protiv sopstvene zemlje i naroda, sinonima za suludi sebičluk i potpunu pokvarenost: Srbiji ne treba ni novac, ni investicije, ni bilo kakav život uopšte - ako oni nisu na vlasti?

Bilo je na ovom svetu svakakvog političkog i ljudskog šuta, ali ovakvih poput Đilasa, Lutovca, Ponoša i njihovih saučesnika - teško da će biti ponovo, navodi se u saopštenju Vladimira Orlića, člana Predsedništva Srpske napredne stranke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track