SNS ODGOVORIO NARODNOJ STRANCI: Maliciozne kritike i napadi bez argumenata
Foto: Printscreen

KASNO SE SETILI ZDRAVLJA GRAĐANA

SNS ODGOVORIO NARODNOJ STRANCI: Maliciozne kritike i napadi bez argumenata

Politika -

Gradski odbor SNS reagovao je danas povodom navoda Narodne stranke u Rakovici navodeći da je reč o malicioznim kritikama i napadima bez argumenata.

"Uspavane Jeremićeve lepotice kasno su se setile zdravlja građana, jer upravo je jedan od njihovih šefova, Dragan Đilas zaslužan što su pomenute firme dovedene u srce Rakovice, a kao i sve druge Đilasove štetne projekte sada i ovaj neko drugi treba da ispravlja", navodi se u saopštenju SNS.

Kako kažu, to što u planovima i programu polaze od sebe i što znaju da oni ništa za građane i opštinu Rakovica ne bi učinili dovoljno govori o njima, i baš zato što građani to znaju oni su na marginama političke istorije.

Za razliku od njih, politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke dobila je 70 odsto podrške građana Rakovice, jer građani znaju ko brine o Srbiji, Beogradu i Rakovici, ko radi u interesu građana, poručuju iz SNS.

Narodna stranka Rakovice kritkovala je opštinsko rukovodstvo tvrdeći da ne mogu da se suoče sa stvarnim problemima kao i da su dozvolili zagađenje životne sredine u toj opštini.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja