RASIME, VIDI MANTIJE! Vučića domaćini dočekali punom sofrom, on se obradovao sjeničkom specijalitetu! A onda su mu dodali telefon
Foto: Printscreen Pink

predsednik u dolićima uoči vojne vežbe sadejstvo 2020 na pešteru

RASIME, VIDI MANTIJE! Vučića domaćini dočekali punom sofrom, on se obradovao sjeničkom specijalitetu! A onda su mu dodali telefon

Politika -

SJENICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je pre vojne vežbe Sadejstvo 2020 na Pešteru obišao i selo Doliće kod Sjenice gde je posetio i domaćinstvo Muriza Šabanredžovića.

foto: Printscreen Instagram/avucic

Vučića su domaćini dočekali punom sofrom, on se obradovao sjeničkom specijalitetu!

Rasime, vidi mantije!, rekao je Vučić obradovši se pred punom sofrom najviše sjeničkom specijalitetu - mantijama koje i ministar Rasim Ljajić, koji je bio u njegovoj pratnji i koji je poreklom iz tog kraja, često nosi na poklon.

Vučić je sa domaćinima razgovarao o svemu što ih muči pa su ugovorili rešavanje problema s vodom koji sjenički kraj mui već decenijama pa leti imaju problema s pojenjem stoke.

Dogovoreno je i da se vidi koliko bi koštala izgradnja lokalnog puta kao i nova i jača trafo-stanica jer meštani sjeničkih sela imaju problema s naponom koji nije dovoljno jak pa ne mogu da kupe ni koriste ni muzilice za brojnu stoku koju drže i po kojoj je kraj poznat.

Raspitujući se za trafo i njegovu cenu, predsednik je u jednom trenutku naložio da se odmah zove Milorad Grčić iz EPS posle čega su predsedniku usred prenosa uživo dodali telefon!

Evo šta je rekao preko telefona...

foto: Printscreen Pink

- Jel može do marta... Ne može... a jel može onda do juna... Trafo-stanica će biti izgrađena do juna - rekao je Vučić meštanima posle razgovora telefonom. U Vučićevoj pratnji bio je i Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije, a direktora Voda Srbije (Gorana) Puzovića i ovog puta je pitao gde je.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track