Najnovije vesti

VUČIĆ O FORMIRANJU VLASTI U ŠAPCU: Sramota je sve ono što su radili u prethodnom periodu, samo što nisu izmislili ćorave kutije
Foto: Printscreen Pink

građani Šapca nisu želeli da glasaju za Zelenovićeve

VUČIĆ O FORMIRANJU VLASTI U ŠAPCU: Sramota je sve ono što su radili u prethodnom periodu, samo što nisu izmislili ćorave kutije

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da vlast u Šapcu konačno bude formirana, posle, kako kaže, sramnih pokušaja Nebojše Zelenovića i članova njegove stranke da uprkos drugačijoj volji građana ostanu na vlasti u tom gradu.

"Sramota je sve ono što su radili u prethodnom periodu. Samo što nisu izmislili 'ćorave kutije', takvo glasanje nikada nije bilo u Srbiji, ni 1945. godine", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara.

Istakao je da građani Šapca nisu želeli da glasaju za Zelenovićeve, te da su sa svakim ponavljanjem izbora, dobijali i do upola manje glasova.

"Neće to ljudi, neće ljudi kada neko nasiljem i protivno volji građana želi da sačuva vlast po svaku cenu", naveo je Vučić i dodao da se ti ljudi, koji sami broje glasove bez prisustva ikoga iz opozicije, usuđuju da govore o demokratiji.

Naveo je da njegovi politički protivnici "žive u zatvorenim krugovima", uglavnom na društvenim mrežama, gde se njih stotinak međusobno podržavaju, a da ne izlaze na ulicu i čuju ljude koji misle drugačije od njih i koji najvećim delom, kako kaže, nisu za njih.

Zbog toga se, dodaje Vučić, iznenađuju kada vide rezultate na izborima.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...