NEMA ŠTA DA SE ČEKA: Samo 2 dana nakon što je Vučić u Sjenici obećao trafostanicu za Doliće direktor EPS-a došao da reši problem
Foto: Printscreen Pink

OČEKUJE SE I plan ZA VOdosnabdevanje

NEMA ŠTA DA SE ČEKA: Samo 2 dana nakon što je Vučić u Sjenici obećao trafostanicu za Doliće direktor EPS-a došao da reši problem

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Sjenicu u subotu pre vojne vežbe "Sadejstvo 2020" na Pešteru i rekao stanovnicima sela Doliće da država ne može da im obeća rešenje svih njihovih problema, ali da će se tražiti rešenja za jedan po jedan.

Tokom razgovora dogovoreno je da se meštanima do proleća reše krupne stvari: vodovod, putevi i struja.

Vučić je telefonom odmah razgovarao sa vršiocem dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Miloradom Grčićem, nakon čega je meštanima saopštio da će do 1. juna biti završena trafostanica.

S obzirom na to da je predsednik insistirao da veliki problem bude rešen što pre Grčić očigledno nije časio časa. Samo dva dana nakon Vučićeve posete došao je u Doliće kako bi lično video šta se i kada može uraditi kada je reč o izgradnji trafostanice.

Predsednik je inače u subotu najavio i dolazak direktora Srbijavoda Gorana Puzovića u sjenički kraj kako bi se pokušao rešiti problem vodosnabdevanja.

(Kurir.rs/Pink/Foto:Printscreen TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track