MIROSLAV LAJČAK ZA KURIR UOČI DOLASKA U BEOGRAD: Dijalog Beograda i Prištine je jasno povezan sa evropskom budućnošću Srbije!
Foto: Nemanja Nikolić

ekskluzivno

MIROSLAV LAJČAK ZA KURIR UOČI DOLASKA U BEOGRAD: Dijalog Beograda i Prištine je jasno povezan sa evropskom budućnošću Srbije!

Politika -

Dolazim u posetu Beogradu da razgovaram o narednim koracima u pregovorima o sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije, kaže specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine

Miroslav Lajčak, specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine, uoči sutrašnjeg dolaska u Beograd kaže ekskluzivno za Kurir da će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o narednim koracima u pregovorima dve strane o kosovskom pitanju.

- Dolazim u posetu Beogradu da razgovaram o narednim koracima u pregovorima o sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije. Dijalog između Beograda i Prištine je jasno povezan sa evropskom budućnošću Srbije, kao što su to snažno potvrdili ministri spoljnih poslova EU u ponedeljak - navodi Lajčak za Kurir.

Lajčak je, inače, danas i juče u poseti Prištini, gde je, pored ostalih, razgovarao sa predstavnicima tamošnje vlasti - predsednikom Hašimom Tačijem i premijerom Avdulahom Hotijem.

Kurir.rs/B. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track