SNS O ĐILASOVIM LAŽIMA: Prava cena Sava centra je 67,5 miliona evra
Foto: Nebojša Mandić

PLUS NOVA RADNA MESTA

SNS O ĐILASOVIM LAŽIMA: Prava cena Sava centra je 67,5 miliona evra

Politika -

Sava Centar prodaje se za desetostruko veću cenu od one koju iznose Dragan Đilas i članovi njegove stranke, tvrdi Gradski odbor Srpske napredne stranke i navodi da je prava cena za Sava Centar 67.500.000 evra, jer se kupac obavezuje da osim plaćanja gradu investira najmanje 50.000.000 evra.

U saopštenju koje je dostavljeno medijima SNS navodi da je "Đilasov SSP u svom saopštenju u moru notornih laži zaboravio da pomene da dok im je šef Đilas bio na vlasti, dinara nije uložio u rekonstrukciju Sava Centra".

"Renoviranjem Sava Centra povećavaju se kongresni kapaciteti grada, što znači otvaranje bar četiri hotela visoke kategorije, što implicira nova radna mesta u našem gradu", navodi SNS, te pojašnjava da "osim novca za kupovinu Sava Centra na tu cifru treba dodati subvencije koje je grad davao do sada, porez koji je plaćan, plus novac za rekonstrukciju koji je neophodan".

"Nastavak kampanje laži Đilasa i njegove Stranke nije ništa novo, to je ustaljeni šablon ponašanja i očigledno jedina politika koju nude građanima", navodi SNS u saopštenju i dodaje da "ako Đilas misli da je cena za Sava Centar niska neka se slobodno javi na tender pa neka ga kupi".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track