Najnovije vesti

DAČIĆ: Parlament spreman za snažnu saradnju sa vladom i dati ključni doprinos političkom jedinstvu i stabilnosti!
Foto: Ana Paunković

skupština Srbije

DAČIĆ: Parlament spreman za snažnu saradnju sa vladom i dati ključni doprinos političkom jedinstvu i stabilnosti!

Politika

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Ivica Dačić izrazio je danas zadovoljstvo što je bio deo vlade koju je vodila Ana Brnabić i naglasio da je ponosan na sve što je vladajuća koalicija uradila u poslednjih osam godina.

Dačić je kazao da je koalicija SNS i SPS-JS uradila velike stvari za zaštitu nacionalnih i državnih interesa, da je ojačala spoljnopolitičku poziciju Srbije i doprinela stabilizaciji ekonomskih i političkih prilika.

On je poželeo novom kabinetu mnogo uspeha i poručio da samo ujedinjena i stabilna Srbija može biti jaka. Dačić je rekao da će Skupština zajedno sa premijerkom, vladom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dati ključni doprinos političkom jedinstvu i stabilnosti.

''Spremni smo za snažnu interakciju i saradnju sa vladom'', poručio je Dačić.

Brnabić je rekla da od ovog saziva parlamenta očekuje da dobije mnogo dodatnih ideja, kao i da čuje šta je to što tišti građane na lokalu.

"Obećavam vam da ćete uvek u vladi imati nekog ko vas sluša, odgovara na pitanja i podnosi izveštaj i o tim pojedinačim inicijativama. Hvala i biće mi i zadovoljstvo da u narednom periodu radim sa vama", rekla je Brnabić.

Kurir.rs/Tanjug

 Foto Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...