Najnovije vesti

POPOVIĆ: Mlađan Đorđević se lažno predstavlja i obmanjuje građane
Foto: Marina Lopičić

Ministar bez portfelja

POPOVIĆ: Mlađan Đorđević se lažno predstavlja i obmanjuje građane

Politika

Ministar bez portfelja i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović ocenio je danas da Mlađan Đorđević obmanjuje javnost pričom o svojim kontaktima i uticaju kod ruskih političara i da želi da naruši odnose Srbije i Rusije.

"Ističem sa punim saznanjem, da se radi o najobičnijoj prevari, jer taj čovek, koji je zvezda prozapadnih medija u Srbiji, koji mrze i Srbiju i Rusiju, nema nikakav kontakt ni sa jednom ozbiljnom ruskom institucijom. On se lažno predstavlja i obmanjuje građane Srbije", naveo je u pisanoj izjavi Popović.

On je najavio da će se baviti, kako je rekao, obmanama ovog "lažnog rusofila i lažnog patriote", koji je, kako dodaje, kao savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića i kum Dragana Đilasa učestvovao u "najvećim izdajama koje je ta vlast učinila po pitanju Kosova, zaštite Srba u regionu i kvarenju odnosa sa Rusijom".

Za Đorđevića je rekao da vode kampanju u zapadnim, antiruskim i levičarskim medijima kako bi na vlast došla neka njihova Vlada koja bi izdala srpske nacionalne interese i priznala Kosovo.

"Danas su odnosi Srbije i Rusije najbolji u istoriji, a izgrađeno poverenje između dva predsednika Aleksanda Vučića i Vladimira Putina, kao i započeti međudržavni projekti između Srbije i Rusije, garant su razvoja još intenzivnijih bilateralnih odnosa u budućnosti", zaključuje on.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...