VUČIĆ: Nisam bogatiji ni za dinar od 2012. godine i ponosim se svime što sam uradio!
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

prozivke

VUČIĆ: Nisam bogatiji ni za dinar od 2012. godine i ponosim se svime što sam uradio!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom izjave Bojana Pajtića da su sve afere od Jovanjice do Krušika obeležene tragom SNS i visoko profitnim poslovima, da za razliku od Pajtića i onih koji su pre bili na vlasti on ni za jedan dinar nije bogatiji od 2012. godine.

"Ko je iz SNS upleten u Jovanjicu? To ste izmišljali i lagali svaki dan. Sram vas bilo lažovi jedni", poručio je Vučić dodajući da nema problem da to javno kaže.

Vučić je rekao da je upravo ova vlast uhapsila one koji su bili upleteni u aferu Jovanjica. Mi smo to uradili, a ne neko drugi, naglasio je predsednik Srbije.

"Ako jedna dan slažu i sto puta ponavljaju, misle da će to da postane istina", dodao je Vučić.

Kaže da je bivša vlast, za razliku od sadašnje, bila korumpirana i da su postavljali na razne funkcije, ne samo svoje žene, već i tetke i strine i postali deset puta bogatiji nego što su bili. Čućete uskoro i za koliko su postali bogatiji, dodao je Vučić.

"Ja nisam bogatiji ni za dinar od 2012. godine, a to je zato što se borim za ovu zemlju i što neću da odustanem i neću da prestanem da se suprotstavljam onima koji su najgori u ovoj zemlji. Nisam ih se plašio ni kada su okružili Predsedništvo niti bežao. Ne znam gde je navodno taj tajni izlaz. Oni sigurno da znaju pošto ima savest nije bila čista pošto su pokrali narod".

Vučić je dodao da se on ponosi svim što je uradio, svakom fabrikm, mostom, autoputem, bolnicom i svim drugim što je izgrađeno u Srbiji.

- Živim za ovaj narod i ovu zemlju i u tome se razlikujemo, dodao je Vučić.

Kurir.rs

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja