ZAVRŠENA RASPRAVA O REBALANSU BUDŽETA ZA 2020. GODINU: Ivica Dačić uveseljavao poslanike, evo šta je izazvalo smeh u Skupštini
Foto: Ana Paunković

MINISTAR MALI SVE VREME BIO PRISUTAN

ZAVRŠENA RASPRAVA O REBALANSU BUDŽETA ZA 2020. GODINU: Ivica Dačić uveseljavao poslanike, evo šta je izazvalo smeh u Skupštini

Politika -

Skupština Srbije završila je večeras raspravu u načelu o rebalansu budžeta za 2020. godinu, a raspravu o jednom amandmanu na taj predlog zakona nastaviće u četvrtak.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je posle obraćanja poslednjeg prijavljenog govornika pitao da li se još neko javlja za reč, uz šaljivu opasku da to ne bi preporučio, a smeh u sali je izazvao i kad je ministra finansija Sinišu Malog pitao da li će se na kraju još jednom obratiti i pošto je ministar rekao da neće, prokomentarisao: "Nećete ništa? Dobro, dovoljno je od vas i rebalans", ponovo se našalio Dačić.

Mali je, inače, sve vreme dok je trajala rasprava o rebalansu budžeta za 2020. godinu bio u skupštinskoj sali.

Dačić je najavio da će sednica o amandmanu na rebalans budžeta početi u četvrtak, 12. novembra u 10 časova, kada se očekuje i glasanje, a zatim i novu sednicu o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, sa početkom u 12 časova.

Očekuje se da će poslanici pretresati amandmane na izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesesti, u subotu, 14.novembra, kada se očekuje i glasanje.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track